23,20 kr. (Pris inkl. moms: 29,00 kr.)

PUSLEKORT

I leg med puslekort gælder det om at pare tal med et antal dyr fra Godtfreds Dyrehandel. Kortene kan bruges som en træningsaktivitet af et eller flere børn, og er ideel til værkstedsarbejde. Kortene medfølger her i forskellige størrelser. Puslekortene er selvkontrollerende, da brikkerne passer sammen når tal og antal er korrekt.

DU FÅR

  • Puslekort fra 1 – 20 med grå tal i A4, A5 og A6
  • Puslekort fra 1-20 med sorte tal i A4, A5 og A6
  • 1 stk. vejledning

Du skal bruge

Karton eller papir, lamineringsark og saks.

Før du går i gang

Print puslekort ud på karton eller papir. De findes i A4, A5 og A6 format og i to udgaver med sorte og grå tal.  De store puslekort kan bruges til gulv aktivitet, og de mindre puslekort kan bruges til en bordaktivitet. Når puslekortene er printede, skal de klippes som puslebrikker.

Spil med puslekort

Kortene kan også bruges som et spil. Puslekortene fordeles ligeligt mellem det antal børn, der er med i spillet. Kortene lægges i en bunke med bagsiden opad. På skift vendes et kort og lægges på midten, og barnet siger navnet på tallet eller det antal dyr, der er på kortet. Det næste barn vender sit kort, og ser om det passer til brikken i midten. Hvis ikke, så lægges kortet enten tilbage i bunken, eller ved siden af det første kort, og turen går videre. Kan spilles med, at den som laver ”stik” får begge kort.

‘Al kopiering, analogt og digitalt, af dette materiale eller dele deraf er tilladt
i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node.
Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst
& Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale med licensgiver.’

Scroll to Top