Velkommen til Bedst-sammen

Bedst-Sammen er et univers med helt konkrete analoge læringsspil og lege, som gør det sjovt at lære.
Spil og lege hvor børn kan øve forskellige faglige områder på en måde, der styrker både lyst til at lære og mod på at lære.

TRYK PLAY OG SE EN KORT INTRO TIL
BEDST-SAMMEN OG DE FORSKELLIGE LÆRINGSSPIL

Afspil video om Bedst-sammen et læringsspil udviklet af Alice Darville

BEDST-SAMMEN ER LÆRINGSSPIL, DER GØR DET SJOVT AT LÆRE OG samtidig STYRKER FAGLIGHEDEN

Alle spil og aktiviteter i Bedst-Sammen serien er udviklet med afsæt i skolens Fælles Mål for specielt 0. klasse og 1. klasse og supplerer derfor andre læremidler og undervisningssystemer.

I serien er der spil og aktiviteter til dansk, matematik, engelsk og natur og teknologi.

Storm, Vilde og Ziggy er tre figurer, i universet i Bedst-Sammen. De lærer forskelligt, har forskellige læringsstile, og de har også forskellige yndlingsfag.

Fælles for dem er, at de godt kan lide at lære sammen med andre, og de kan rigtig godt lide, at bruge både ører, øjne, hænder og krop, når de skal lære.

Så når der f.eks. skal øves på tal og bogstaver, så er det på mange forskellige måder, og når der skal øves engelske ord, så er det gennem bevægelse og lege.

MINDRE GRUPPER OG DIFFERNTIERING

Fordelen ved de analoge læringsspil fra Bedst-Sammen er, at der til hvert spil er mindst 6 forskellige forslag til, hvordan spil og aktiviteter kan bruges.

Det vil sige, at hvis du arbejder med grupper eller værksteder i din klasse, så har du 6 muligheder for at differentiere og varierer med de materialer, der er med i spillet.

Og endelig kan der også udvikles videre på mange af de materialer, som følger med.

I de medfølgende vejledninger får du en enkel og letforståelig forklaring til de forslag, som er med i pakken.

HVAD SIGER BØRNENE...

“Jeg kan godt lide når man skal bevæge sig i spillet, og med et af spillene har jeg selv udviklet et helt nyt spil, som jeg elsker at spille. “

Maya 6 år

 

MIN ERFARRING MED LÆRINGSSPIL

Bedst-Sammen er realiseringen af en drøm om at skabe et univers, hvor fysiske læringsspil og aktiviteter bidrager til legende læring.

Jeg har gennem min erfaring som børnehaveklasseleder, indskolingslærer, og pædagogisk konsulent set, hvordan man kan styrke både faglighed og fællesskab ved at bruge leg og spil i undervisningen.

Jeg har igennem mange år udviklet forskellige læringsmaterialer, som du også kan se eksempler på her på siden.

Fælles for dem alle er, at det skal være sjovt at lære i fællesskab med andre.

Anne-Christine Weber – Malene Pultz Egholm – Jesper Albinus – Alice Darville – Louise Bach Jeppesen – Louise Skov Jespersen

UDVILINGSTEAMET BAG BEDST-SAMMEN UNIVERSET

Udviklingen af spil og lege i Bedst-Sammen er sket i et fællesskab med en dygtig gruppe af undervisere.

Alle os i gruppen deler samme passion for god undervisning og legende og sjov læring.

Vi inspireres af at finde nye tilgange – både i vores undervisning, og når vi er sammen med egne børn.

Vi har alle forståelse for og erfaring med, at børn lærer forskelligt.

Noget af det som driver os er den glæde og motivation, som vi ser hos vores elever og børn, når de er fordybet og har stjernestunder omkring legende tilgange.

Kan vi finde et citat her fra en professionel??

“indsæt tekst her” 

Pædagog/underviser…

Bedst-sammen også for familier

Et af mine ønsker har været at gøre det let for dig som forældre eller bedsteforældre at vælge materialer, som støtter dit barn igennem en sjov og legende tilgang og samtidig giver jer mulighed for gode snakke undervejs og hyggelige stunder. 

Vores læringsspil kan bygge bro mellem skole og hjem. Med de her spil og aktiviteter giver vi familier en række analoge værktøjer og forslag, der stimulerer børns sanser. Og fysiske aktiviteter, som ikke opnås gennem digitale læringsveje.

Scroll to Top