Cirkus Total

  • En illustreret højtlæsningsbog der beskriver hvordan Cirkus Total gør klar til årets første forestilling.
  • En magnetisk tavle der kan åbnes på midten. Når den er lukket, ses det store rød- og hvidstribede cirkustelt. Når siderne åbnes, ses cirkusmanegen i midten, og på siderne ses cirkuspladsen med artisternes beboelsesvogne og indhegninger til dyrene.
  • 55 magneter med cirkusfigurer og dyr der repræsenterer tallene mellem 1 og 10.
  • 2 sæt talkort fra 0 til 10 med illustrationer fra historien. Cirkus Total understøtter dele af de pædagogiske læreplaner og er udviklet til børn i 4–6 års alderen. Materialet er ideelt som et skoleforberedende materiale.
  • Et idéhæfte med en teori- og en praksisdel. Praksisdelen indeholder masser af aktiviteter og lege og beskriver hvordan der kan arbejdes med Cirkus Total. Teoriedelen beskriver de tanker og teorier der ligger til grund for materialet.
  • Downloads – 52 kopiark fra idéhæftet.

Pris for samlet sæt: Cirkus Total

kr. 1700,00 ex moms og forsendelse

Film om Cirkus Total

Historien

I Tikøbing har cirkusdirektør Olando og alle hans dyr og artister travlt med at øve sig til årets første forestilling. Kan en hest tælle? Er det virkelig forbudt at trylle i Cirkus Total? Hvorfor spiser Bertram og Beatrice så meget lakrids? Dagen ender med et brag af en forestilling, der ikke er uden overraskelser.
Universet

Cirkus Total er et sjovt farvestrålende univers af humor, magi og leg, som tryllebinder børn. Gennem gode historier og leg får børnene styrket talforståelse, begreber og sprog, og der tages højde for børnenes forskellige læringsstile i de mange lege og aktiviteter, som præsenteres i materialet.
Scroll til toppen

Bestilling

Udfyld formularen nedenfor. Bemærk at bestillinger afsendes to gange om ugen.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.