Jeg hedder Alice Darville, og jeg arbejder som pædagogisk konsulent

Velkommen til min hjemmeside. 

 

Jeg har et stort ønske om, at være med til at skabe de bedst mulige læringsmiljøer, hvor børn og unge trives og har det godt, og hvor de udvikler sig – både socialt, fagligt og personligt.

Og jeg har et stort ønske om at hjælpe fagpersoner med at finde arbejdsglæde, stolthed og meningsfuldhed i deres dagligdag. 

Jeg tilbyder kurser og udviklingsforløb med ovenstående formål, og jeg skriver bøger og udvikler læringsmaterialer som gør det sjovt og meningsfuldt for børn at lære. 

Min vision afspejler sig i alt, hvad jeg beskæftiger mig med.

Mit ønske er, at være med til at skabe de bedst mulige læringsmiljøer, hvor børn, unge og personalet trives, har det godt, og hvor de udvikler sig – både socialt, fagligt og personligt.

Den vision er vigtig for mig, både når jeg er sammen med børn, når jeg samarbejder med forskellige organisationer, og når jeg underviser voksne indenfor det pædagogiske og didaktiske område. Faktisk vil jeg sige, at min vision afspejler sig i alt, hvad jeg beskæftiger mig med.

Pædagogisk Konsulent Alice Darville underviser i brugen af læringsværktøjet Cirkus total og er klædt ud som en klovn.

LEGENDE LÆRING

Jeg skriver bl.a. bøger og udvikler lærings- og undervisningsmaterialer til de yngste børn.

 Det sker altid med udgangspunkt i, at børn lærer forskelligt og med leg, spil og involverende aktiviteter som en tilgang.  Jeg har skrevet forskellige fagbøger, som henvender sig til det pædagogiske personale. 

Fælles for stort set alle udgivelser er, at de er lavet sammen med super dygtige mennesker, der arbejder indenfor samme felt.

DU KAN SE MERE OM UDGIVELSER OG MATERIALER VIA KNAPPEN HERUNDER:

Pædagogisk Konsulent Alice Darville underviser børn i Godtfreds Dyrehandel i et klasselokale

PRAKSISERFARING

Jeg er pædagog og lærer, og har gennem mit mangeårigt arbejde har jeg en masse erfaring fra praksis.

Jeg har bl.a. arbejdet på Engelsborgskolen i Lyngby, hvor jeg var ansat i 15 år som henholdsvis børnehaveklasseleder, indskolingslærer og koordinator og medudvikler af vores ressourcecenter med opgaver om læring, relationer, trivsel og inklusion.

At arbejde i Folkeskolen er en gave og en udfordring. Jeg var superglad for at arbejde på Engelsborgskolen og nyder hver gang jeg har mulighed for at undervise børn og unge.

I dag holder jeg kurser, workshops og laver længerevarende udviklingsforløb i både skole og dagtilbud. Nogle gange løser jeg opgaverne i samarbejde med andre, og nogle gange alene. Overskrifter på kurser og forløb kan f.eks. være klasseledelse; teamsamarbejde; den styrkede pædagogiske læreplan; læringsstile og matematisk opmærksomhed.

Du kan se og læse mere om både mine kurser, workshops og de undervisningsmaterialer jeg udvikler via knappen nedenfor: 

Pædagogisk Konsulent Alice Darville underviser børn i Godtfreds Dyrehandel i et klasselokale

Kan du bruge min hjælp eller vil høre mere – så tøv ikke med at ringe eller skrive. 
Og husk at kigge forbi shoppen, der byder på masser lækre materialer til legende læring.

Alice Darvilles samarbejdspartnere - Logoer for Mary Fonden, Red Barnet og Løkke Fonden

SAMARBEJDSPARTNERE

Jeg er tilknyttet Mary Fonden og Red Barnet som ekstern uddannelseskonsulent i Fri for Mobberi.

De sidste 8 år har jeg holdt et hav af kurser, både fysiske og online om hvordan vi som fagpersoner kan styrke børns fællesskaber og dermed bekæmpe mobning.

Det er SÅ vigtigt et område at have fokus på, og netop at kendskab til det nye mobbe syn og dermed styrke fællesskab og bekæmpe mobning. Du kan læse mere om mit arbejde med Mary Fonden og Red Barnet her >>

Siden 2015 har jeg været tilknyttet Løkkefondens drengeakademi. Et projekt jeg vil betegne som et af de mest spændende og givende, som jeg har været med til.

At se 100 drenge hvert år, der i den grad får øje på egne styrker og bliver klædt godt på til livet, er en stor gave. Du kan læse mere om mit samarbejde med Løkkefonden her >> 

Pædagogisk Konsulent Alice Darville underviser pædagoger i et klasseværelse

BAGGRUND OG UDDANNELSE

Jeg har altid været interesseret i at uddanne mig og få ny viden. Derfor er mit CV efterhånden også blevet temmelig lang.

Den korte udgave kommer her:  Jeg er uddannet pædagog fra Viborg Seminariet i 1987. Jeg har en BA i dansk fra Roskilde Universitetscenter. Jeg er læringsstils certificeret fra St. Johns University i New York, Jeg er uddannet projektleder og inklusionsvejleder. I 2019 blev jeg uddannet som Marte Meo vejleder.

Mine uddannelser og mangeårige erfaringer giver mig en bred alsidig viden, og indsigt i det pædagogiske felt. Der er altid noget nyt at lære, og jeg er både interesseret i at lære og i at lære fra mig.

Du kan se mere om eksempler på pædagogiske dage og workshops via kanppen nedenfor.

Pædagogisk Konsulent Alice Darville underviser pædagoger i et klasseværelse

Privat er jeg gift og mor til tre. Jeg er glad for sport og tidligere håndboldspiller.

Bolden har jeg skiftet ud med vægtskiver, og i dag dyrker jeg vægtløftning; jeg vinterbader og er vild med vandreture.

Er du skoleleder, ansat i kommunen, lærer, pædagog eller på anden måde arbejder med børn og/eller forældre, og kan du bruge min hjælp eller vil høre mere om mit arbejde – så tøv endelig ikke med at kontakte mig. KONTAKT

Og husk at kigge forbi shoppen, der byder på masser af lækre materialer til legende læring. 

Scroll to Top