Fri for mobberi

FOR AT BEKÆMPE MOBNING SKAL VI STYRKE  HELE GRUPPENS FÆLLESSKAB

FRI FOR MOBBERI KAN HJÆLPE DIG SOM FAGPERSON OG FORÆLDRE, TIL BEKÆMPELSE AF MOBNING. 

Jeg er tilknyttet Mary Fonden og Red Barnet som ekstern uddannelseskonsulent i Fri for Mobberi

 

De sidste 9 år har jeg holdt masser af kurser, både fysiske og online om hvordan vi kan styrke børns fællesskaber og dermed bekæmpe mobning.

Hos Mary Fonden og Red Barnet er der forskellige kurser, der henvender sig til fagpersoner der arbejder med børn fra 0 – 9 år, til ledere og til jer som er forældre. Kontakt mig gerne, hvis du har brug for vejledning. 

Det er SÅ vigtigt et område at have fokus på, og netop at kendskab til det nye mobbe syn og dermed styrke fællesskab og bekæmpe mobning.

"Jeg kan varmt anbefale Alice som underviser, udvikler eller facilitator af læringsprocesser i forhold til dagtilbuds- eller skoleområdet. Alice har en stor fordel da hun både er funderet i det teoretiske og faglige men også i det praktiske. Jeg har især brugt Alice til undervisningsopgaver, hvor hun altid får meget flotte evalueringer og kunderne efterspørger hende igen, dette også fordi hun er meget relationskompetent"
Signe-Marie Paludan Bøgeskov
Seniorrådgiver og projektleder - børns sociale trivsel
Maryfonden - fri for mobberi sammen med Alice Darville - Kuffert til børnene
Maryfonden - fri for mobberi sammen med Alice Darville - Kuffert til børnene

Fri for mobberi

Som uddannelseskonsulent hos Mary Fonden og Red Barnet holder jeg kurser for pædagoger, lærere, ledere og forældre i Fri for Mobberi.

Formålet med Fri for Mobberi er at styrke børnefællesskabet og forebygge mobning, og bygger på den nyeste forskning inden for bekæmpelse af mobning.

Logoer på de samarbejder pædagogisk konsulent Alice Darville samarbejder med
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.