Fri for mobberi

FOR AT BEKÆMPE MOBNING SKAL VI STYRKE  HELE GRUPPENS FÆLLESSKAB

FRI FOR MOBBERI KAN HJÆLPE DIG SOM er FAGPERSON, OG DIG SOM ER FORÆLDRE, TIL at styke fællesskabet og BEKÆMPE MOBNING. 

Jeg har tidligere været tilknyttet Mary Fonden og Red Barnet som ekstern uddannelseskonsulent i Fri for Mobberi 

 

I årene 2015 – 2023 har jeg holdt masser af kurser, både fysiske og online om hvordan vi kan styrke børns fællesskaber og dermed bekæmpe mobning. Jeg har bl.a. været med i et udviklingsforløb i Gentofte kommune hvor jeg holdt sparringsmøder med det pædagogiske personale og lederne i de forskellige institutioner. Derudover har jeg udviklet nogle af de aktiviteter, du kan finde på Fri for Mobberis hjemmeside.  

Kendskab til det nye mobbesyn er SÅ VIGTIGT at have fokus på. For vi kan alle bidrage til at styrke børns fællesskaber, og dermed bekæmpe mobning.  

"Jeg kan varmt anbefale Alice som underviser, udvikler eller facilitator af læringsprocesser i forhold til dagtilbuds- eller skoleområdet. Alice har en stor fordel da hun både er funderet i det teoretiske og faglige men også i det praktiske. Jeg har især brugt Alice til undervisningsopgaver, hvor hun altid får meget flotte evalueringer og kunderne efterspørger hende igen, dette også fordi hun er meget relationskompetent"
Signe-Marie Paludan Bøgeskov
Seniorrådgiver og projektleder - børns sociale trivsel
Maryfonden - fri for mobberi sammen med Alice Darville - Kuffert til børnene
Maryfonden - fri for mobberi sammen med Alice Darville - Kuffert til børnene

Fri for mobberi

 

Formålet med Fri for Mobberi er at styrke børnefællesskabet og forebygge mobning, og bygger på den nyeste forskning inden for bekæmpelse af mobning.

Logoer på de samarbejder pædagogisk konsulent Alice Darville samarbejder med
Scroll to Top