Løkkefonden

 Fra dreng på kanten til ung i fællesskabet

Jeg har siden 2015 deltaget som underviser på Løkkefondens Drengeakademi primært omkring matematikundervisning og udvikling af forskellige læringsmaterialer. 

 

I sommeren 2022 havde jeg ansvaret for vejlederne på akademiet og Co Teaching i de forskellige fagligheder samt oplæg for kommende ansøgere til Drengeakademiet og deres forældre.

"Jeg har haft den store glæde, at samarbejde tæt med Alice på flere af LøkkeFondens DrengeAkademier, Alice er en vidende, engageret og dygtig formidler med høj grad af didaktisk kompetence. Hun formår som underviser både at ’forstyrre’ og bidrage med nye perspektiver og indsigter, der understøtter individuelle læreprocesser, og hun har en stærk evne til at differentiere sin undervisning efter hver enkelt elevs behov og niveau."
Laura Sippola Lund
Cand.soc. i Uddannelsesvidenskab | Fundraiser og projektmedarbejder hos Løkkefonden
Løkkefonden afholder sommerlejr for drenge, der har det svært i skolen. Reportage og interviews
Løkkefonden afholder sommerlejr for drenge, der har det svært i skolen. Reportage og interviews

Fra dreng på kanten til ung i fællesskabet

Løkkefondens formål er bl.a. at virke til gavn dor drenge på kanten ved at støtte eller gennemføre projekter og initiativer, der bryder vanetænkning og afprøver nyd metoder, motiverer drenge til at tage ansvar for at få en uddannelse, et job eller gøre det i stand til at blive aktive samfundsborgere.


Du kan læse meget mere om Løkkefondens arbejde herunder:

Logoer på de samarbejder pædagogisk konsulent Alice Darville samarbejder med
Scroll to Top