BEDST-SAMMEN – OGSÅ FOR FAMILIEN

Måske kender du det, at man som forældre mangler idéer og redskaber til at støtte sit barns faglige udvikling? Eller at det nærmest er en jungle at finde rundt i alle de forskellige tilbud der eksisterer.

Vores læringsspil kan bygge bro mellem skole og hjem

 

Et af mine ønsker har været at gøre det let for dig som forældre eller bedsteforældre at vælge materialer, som støtter dit barn igennem en sjov og legende tilgang og samtidig giver jer mulighed for gode snakke undervejs og hyggelige stunder. 

Med de her spil og aktiviteter giver vi jer som familier en række analoge værktøjer og forslag, der stimulerer børns sanser.

Og fysiske aktiviteter, som ikke opnås gennem digitale læringsveje.  Vi tror på, at med nærhed og fuld tilstedeværelse i relationen mellem voksen og barn – der opstår magien, der styrker jeres barn til læring og udvikling.

Når du køber et spil fra Bedst-Sammen, får du ikke blot ét spil, som er gennemført på kort tid. Hvert spil indeholder hele 6 forskellige forslag til brug at spillet, så I kan finde lige præcis den måde, dit barn lærer bedst på, og det aldrig bliver kedeligt at spille. Glæd dig til at pakke et spil op med farvestrålende materialer, genkendelige figurer og sjove aktiviteter, alle kan være med på.

FÅ EN DEJLIG HYGGESTUND MED DIT BARN ELLER BARNEBARN IMENS I SPILLER OG LEGER SAMMEN OG FÅR EN GOD SNAK

Værd at vide om spillene fra Bedst-Sammen:

Scroll to Top