36,00 kr. (Pris inkl. moms: 45,00 kr.)

Økologisk modellervoks fra firmaet Ailefo på Bornholm, kan du også købes separat. Den bløde lækre modellervoks følger med i nogle af vores spil, og kan nu også købes i separate bøtter for sig selv.

OM PRODUKTET

Dette lækre modellervoks er produceret hos Ailefo på Bornholm og vi er vilde med produktet, som er uden skadelig kemi. AILEFOS modellervoks er udviklet af Christiane Larsen, der er forfatter til nedensående lille skriv.

I nogle af vores spil medfølger en bøtte  med modellervoks – men du kan også købe en bøtte separat.

Modellervoks er godt til fx at forme tal, borgstaver, ord, geometriske former, figurer, lave flyde- synke forsøg og meget andet. Og så har modellervoksen en lækker konsistens. TIP – bliver modellervoksen lidt tør, så tilsæt en anelse madolie.

STYRK FANTASIEN

“Leg med modellervoks styrker børnenes motoriske udvikling, fantasi og selvopfattelse. Det kræver ingen særlige forudsætninger at lege med modellervoks, og der er ingen rigtig fremgangsmåde. Netop i mødet med modellervoksen oplever børnene tydeligt dem selv som bygherre, det er dem der bestemmer, dem der former og bygger op og bryder ned, som de finder bedst. Og det er en vigtig erfaring at bringe med sig videre i livet. Desuden kan legen med modellervoks styrke evnen til at indgå i sociale relationer og dialog. Her kan måske specielt samspillet med den voksne i legen have stor betydning. Den dialog der opstår omkring form, farve, materiale og ide, giver gode byggesten til læring i trygge rammer. Troen få egne evner og selvtillid vokser frem af relationen og dialogen legen skaber”

– Christiane Larsen, Grundlægger af Ailefo

 

‘Al kopiering, analogt og digitalt, af dette materiale eller dele deraf er tilladt
i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node.
Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst
& Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale med licensgiver.’

Scroll to Top