Cirkus Total – Grundpakke

1.900,00 kr. (Pris inkl. moms: 2.375,00 kr.)

Der kommer ekstra forsendelse på faktura, da Grundpakken her er stor og tung. 
TOTAL  er et farvestrålende univers der handler om cirkusdirektør Olando, og alle de dyr og artister som optræder i hans cirkus. Når man arbejder med Cirkus Total,  så styrker man børns sproglige og matematiske opmærksomhed. Materialet er velbeskrevet her på siden og henvender sig til børn 4 – 6 år.

Cirkus Total bliver brugt i mange børnehaver og specialskoler. I Aarhus kommune i Billund Kommune har de valgt at bruge Cirkus Total i børnehaverne som et skoleforberedende tiltag.

Er du interesseret i en WORKSHOP sammen med et sæt Cirkus Total, så skriv her:  https://alicedarville.dk/kontakt/

DET FÅR DU I GRUNDPAKKEN
  • En illustreret højtlæsningsbog med historien om hvordan alle i Cirkus Total gør klar til årets første forestilling. Bogen kan også købes separat.
  • En magnetisk tavle der kan åbnes og lukkes. Når tavlen er lukket, ses det store rød- og hvidstribede cirkustelt. Når siderne åbnes, ses cirkusmanegen i midten af tavlen, og på siderne ses cirkuspladsen med artisternes beboelsesvogne og forskellige indhegninger til dyrene.
  • 55 magneter med cirkusfigurer og dyr der optræder i Cirkus Total. Magnetfigurerne repræsenterer tallene mellem 1 og 10.
  • Et idéhæfte med en teori- og en praksisdel. Praksisdelen indeholder masser af aktiviteter og lege og beskriver hvordan der kan arbejdes med Cirkus Total. Teoriedelen beskriver de tanker og teorier der ligger til grund for materialet.
  • Cirkus Total som Lydbog der ligger frit på YouTube https://www.youtube.com/@alicedarville6663/playlists
OBS

Her på siden er der forskellige downloads, der kan bruges som supplement sammen med Cirkus Total. Du kan bl.a. downloade farvestrålende talkort med tallene fra 0 – 10. Du kan også downloade vejledningen. Der er også fri adgang til oplæsning af historien.

 

 

‘Al kopiering, analogt og digitalt, af dette materiale eller dele deraf er tilladt
i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node.
Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst
& Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale med licensgiver.’

Scroll to Top