Min vision er at være med til at skabe de bedst mulige læringsmiljøer, hvor børn trives og udvikles

- både socialt, fagligt og personligt.
Den vision afspejler sig i alt, hvad jeg beskæftiger mig med.

Pædagogisk konsulent

Jeg tilbyder kurser, workshops, pædagogiske dage og udviklingsforløb til skoler og dagtilbud. Min målgruppe er primært lærere, pædagoger og forældre. Emner kan f.eks. være legende læring, klasseledelse, matematisk opmærksomhed, motiverende undervisning og læringsstile.  Jeg laver også længerevarende udviklingsforløb.  

Læs mere

Bedst-Sammen

Spil, leg og lær. Vi udvikler og designer læringsspil og lege, der gør det sjovt at lære. Alle spil og materialer bygger bro til skolens faglige områder i dansk, matematik, engelsk og natur og teknologi. Ønsker du en sjov og legende stund med dit eget barn eller har du brug for ny inspiration i indskolingen, så har vi netop det du skal bruge. Med spil fra Bedst-Sammen kan du støtte dine egne børn eller dine elever fagligt med en legende tilgang. Bedst-Sammen spil og lege – når det skal være sjovt at lære.

Læs mere

Godtfreds Dyrehandel

Godtfreds Dyrehandel er udviklet til dig der underviser i børnehaveklassen eller på specialområdet. Materialet er meget populært i børnehaveklasser rundt omkring i Danmark. Så ønsker du inspiration til at dine elever kan lære om tal, geometriske former og matematiske begreber? Så kan det gøres på en sjov og legende måde med Godtfreds Dyrehandel.  

 

Læs mere
Pædagogisk Konsulent Alice Darville og Cirkus Total - Billede af et Cirkustelt med røde og hvide striber og flag på toppen

Cirkus Total

Udviklet til børn 4-6 år. Cirkus Total er et sjovt farvestrålende univers af humor, magi og leg, som tryllebinder børn. Gennem gode historier og leg får børnene styrket talforståelse, begreber og sprog. 

Læs mere

Det siger andre

Det skal være sjovt at lære

Derfor skal vi som fagpersoner skabe nærværende gode og trygge fællesskaber med materialer, som børnene kan relatere sig til.

Afspil video

Bedst-Sammen

Pædagogisk Konsulent

Udgivelser

Artikler

Lidt om mig...

Mit navn er Alice Darville, og jeg brænder for det pædagogiske og undervisningsmæssige fagområde. 

Jeg har tidligere arbejdet som pædagog og som lærer – og bl.a. været ansat i 15 år på Engelsborgskolen i Lyngby. Nu arbejder jeg som selvstændig pædagogisk konsulent, forfatter, Marte Meo vejleder, og så er jeg iværksætter med firmaet Bedst-Sammen. http://www.bedst-sammen.dk

Min vision er, at være med til at skabe de bedst mulige læringsmiljøer hvor børn trives og udvikles – både omkring det sociale, det faglige og det personlige. Den vision afspejler alt hvad jeg beskæftiger mig med. Derfor udvikler jeg bl.a. materialer og skriver bøger til de yngste børn – både til skoler, til børnehaver og til forældre. Jeg er stifter og indehaver af firmaet Bedst-Sammen,  hvor jeg, sammen med et håndplukket team, udvikler spil og aktiviteter der har overskriften: Legende læring. 

Jeg er uddannet pædagog og har en BA i dansk fra Roskilde Universitetscenter. Jeg er certificeret i læringsstile fra St. Johns University i New York, uddannet projektleder, iinklusionsvejleder og Marte Meo vejleder. Mine uddannelser og mangeårige erfaringer som underviser, giver mig en alsidig viden og indsigt i det pædagogiske felt.
Kig rundt på siden og skriv eller ring endelig, hvis jeg kan være behjælpelig alice@alicedarville.dk 

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.