Cirkus Total Gammel

Pædagogisk Konsulent Alice Darville og Cirkus Total - Indholdet i cirkus total inkl planche og små brikker
Cirkus Total understøtter dele af de pædagogiske læreplaner, og er udviklet til børn i 4–6 års alderen. Materialet er ideelt som et skoleforberedende materiale. Se filmen om Cirkus Total og hvad læringsmaterialet kan.
ET SAMLET SÆT CIRKUS TOTAL BESTÅR AF: 
  • En illustreret højtlæsningsbog med historien om hvordan alle i Cirkus Total gør klar til årets første forestilling. (kan købes separat) 
  • En magnetisk tavle der kan åbnes og lukkes. Når tavlen er lukket, ses det store rød- og hvidstribede cirkustelt. Når siderne åbnes, ses cirkusmanegen i midten af tavlen, og på siderne ses cirkuspladsen med artisternes beboelsesvogne og forskellige indhegninger til dyrene.
  • 55 magneter med cirkusfigurer og dyr der optræder i Cirkus Total. Magnetfigurerne repræsenterer tallene mellem 1 og 10.
  • 2 sæt talkort med tallene fra 0 til 10 med illustrationer fra Cirkus Total.
  • Et idéhæfte med en teori- og en praksisdel. Praksisdelen indeholder masser af aktiviteter og lege og beskriver hvordan der kan arbejdes med Cirkus Total. Teoriedelen beskriver de tanker og teorier der ligger til grund for materialet.
  • Downloads – 52 kopiark fra idéhæftet – kan downloades på siden øverst th. 
  • Cirkus Total som Lydbog der frit kan downloades her på siden øverst th.

Film om Cirkus Total

Pris for et samlet sæt: 1900,00 kr – ex moms og forsendelse.
Ekstra oplæsningsbog: 150,00 kr

 

Bestilling

Udfyld formularen nedenfor, og jeg vil fluks sende fragtmanden afsted med Cirkus Total til jer. God fornøjelse med materialet. Alice Darville 

Historien

I Tikøbing har cirkusdirektør Olando og alle hans dyr og artister travlt med at øve sig til årets første forestilling. Kan en hest tælle? Er det virkelig forbudt at trylle i Cirkus Total? Hvorfor spiser Bertram og Beatrice så meget lakrids? Dagen ender med et brag af en forestilling, der ikke er uden overraskelser.
Universet

Cirkus Total er et sjovt farvestrålende univers af humor, magi og leg, som tryllebinder børn. Gennem gode historier og leg får børnene styrket talforståelse, begreber og sprog, og der tages højde for børnenes forskellige læringsstile i de mange lege og aktiviteter, som præsenteres i materialet.
Pædagogisk Konsulent Alice Darville og Cirkus Total - børnehavebørn der leger med Indholdet i cirkus total inkl planche og små brikker

Medskaber
Børnene er med til at finde ud af hvor de forskellige dyr og artister skal sættes på den magnetiske plade. 



 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.