“Det skal være sjovt at lære”

BedstSammen er for dig, der vil støtte dit barns læring med specialdesignede spil og lege uden elektronik. Til børn mellem 5 og 8 år.

Vores spil og materialer understøtter skolens fag i dansk, engelsk, matematik og natur og teknologi.

Jeg har altid været optaget af hvordan børn lærer bedst, og jeg brænder for at kunne inspirere andre med min erfaring, viden og helt konkrete produkter.

Jeg ved, at børn lærer bedst, når vi viser dem forskellige tilgange, og vi f.eks. bruger leg og spil. Den tilgang bruger jeg selv i min undervisning af både børn og voksne, og i de mange undervisningsmaterialer, som jeg har lavet.

BedstSammen bygger på den forståelse. Sammen med håndplukkede fantastisk dygtige fageksperter udvikler vi hos BedstSammen spil og aktiviteter, der kan styrke børns faglighed. Alle vore materialer er analoge – der skal ikke sættes strøm til ;-).

Vil du skabe nærværende og lærerige stunder sammen med dit barn eller barnebarn, så bliv en del af vores fællesskab hos BedstSammen.
Vi garanterer dig spil og aktiviteter, hvor I har det sjovt, og som samtidig støtter dit barn fagligt. Det skal være sjovt at lære, og glade børn lærer bedst.

Se mere på: www.bedst-sammen.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.