“Det skal være sjovt at lære”

Bedst-Sammen – legende læring –  er et univers af analoge læringsspil udviklet til at bygge bro mellem skole og hjem.

De er designet til dig, der som forældre vil støtte dit barns læring med spil og lege uden elektronik og til dig der underviser i skolen eller arbejder i SFOSpil og aktiviteter er til børn mellem 5 og 8 år. 

  • Til hvert spil er der 6 aktiviteter
  • Alt hvad I skal bruge er med i spillene
  • Lækker vejledning der er let at gå til
  • Primært danskproducerede materialer 
  • Så økologisk og bæredygtigt som muligt

Vores spil og materialer understøtter skolens fag i dansk, engelsk, matematik og natur og teknologi og følger skolens Fælles Mål.

Jeg har altid været optaget af hvordan børn lærer bedst, og jeg brænder for at kunne inspirere andre med min erfaring, viden og helt konkrete produkter.Jeg ved, at børn lærer bedst, når vi viser dem forskellige tilgange, og vi f.eks. bruger leg og spil. Den tilgang bruger jeg selv i min undervisning af både børn og voksne, og i de mange undervisningsmaterialer, som jeg har lavet.

Bedst-Sammen bygger på den forståelse. Sammen med håndplukkede fantastisk dygtige fageksperter udvikler vi hos Bedst-Sammen spil og aktiviteter, der kan styrke børns faglighed. Alle vore materialer er analoge – der skal ikke sættes strøm til ;-).

Vi garanterer dig spil og aktiviteter, hvor I har det sjovt, og som samtidig støtter dit barn og dine elever fagligt. Det skal være sjovt at lære, og glade børn lærer bedst.

Se mere på: www.bedst-sammen.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.