Udgivelser

Godtfreds Dyrehandel er et undervisningsmateriale, der bygger på læringsstilsteorien om børns forskellige måder at lære på. Materialet tager udgangspunkt i børnenes univers – og de skal igennem forløbet ”hjælpe” Godtfred med at lære at tælle, så han kan holde styr på alle sine dyr. Se mere info her på siden.
Godtfreds Dyrhandel bliver i dag brugt af mere end 11.000 børn i Danmark, Norge og Tyskland.

”På sporet af ordet – fang tyven…” er et undervisningsmateriale, hvor eleverne lærer at læse, skrive og stave de 120 hyppigste ord.
Med afsæt i historien om ordtyvene arbejder eleverne med deres egne individuelle ord, så alle bliver udfordret og individuel differentiering er medtænkt.
”På sporet af ordet – fang tyven…” tilgodeser mange måder at lære på gennem differentierede aktiviteter og spil.

Cirkus Total er et læringsmateriale, der understøtter dele af de pædagogiske læreplaner gennem et farvestrålende univers af humor, magi og leg som tiltaler både piger og drenge.
Gennem leg og gode historier arbejder Cirkus Total med talforståelse, begreber og sprog. Materialet tager højde for forskellige læringsstile og skaber et fællesskab omkring det at lære.
Cirkus Total består af: Historien Cirkus Total, idéhæfte, en magnetisk tavle med magnetfigurer og talkort.

Format til børnehaveklassen indeholder forløb, der er bygget op omkring kurser gennem grundbog, værkstedsarbejde, projekter og evaluering. Format arbejder med de faglige mål i børnehaveklassen med differentiering og ud fra barnets foretrukne måde at lære på.

”Læringsstile i børnehaven” er en indføring i læringsstile skrevet til alle der arbejder med børn i alderen 3 – 6 år. Bogen præsenterer Dunn og Dunns læringsstilsmodel og inddrager eksempler på, hvordan læringsstile konkret kan inddrages i det pædagogiske arbejde i børnehaven, herunder indretning af børnehaven, læringsaktiviteter, kommunikation m.v.

Scroll to top