Præsentation

Jeg er pædagogisk konsulent, forfatter og Marte Meo terapeut. Jeg arbejder med udvikling af materialer og bøger til de yngste børn – både til skole og børnehaver. Jeg laver kurser, workshops og længere udviklingsforløb i både skole og dagtilbud. Overskrifter kan fx være klasseledelse; teamsamarbejde; den styrkede pædagogiske læreplan; læringsstile og matematisk opmærksomhed. Jeg har arbejdet med børn og unge i 28 år, og jeg har projekter i praksis, så jeg hele tiden har en føling med, hvad der sker i både skoleverden og i daginstitutionerne.
Jeg har arbejdet på Engelsborgskolen i Lyngby i 15 år som bh.kl. leder, lærer i indskolingen og som koordinator og udvikler af vores ressourcecenter med opgaver omkring læring, relationer, trivsel og inklusion. Jeg er tilknyttet Mary Fonden og Red Barnet som ekstern uddannelseskonsulent i Fri for Mobberi.
Jeg er uddannet pædagog og har en BA i dansk fra Roskilde Universitetscenter. Jeg er læringsstilscertificeret fra St. Johns University i New York, uddannet projektleder og inklusions vejleder og Marte Meo terapeut. Mine uddannelser og mangeårige erfarringer giver mig en alsidig viden og indsigt i det pædagogiske felt. Kontakt mig gerne for nærmere information.

Scroll to top