Godtfreds Dyrehandel

Godtfreds Dyrehandel består af følgende dele: 1 stk. lamineret planche med billede af den hyggelige dyrehandel set udefra. Planchen er en robust, let papplade, som kan stå selv. Når butikken er lukket, dvs. at yderfløjene er foldet ind mod midten, er målene 60 x 84 cm. De to yderfløje kan åbnes til hver sin side, så man kan kigge ind i butikken. Her ser man bure, akvarier og terrarier, som dyrene skal flytte ind i. De er udformet i geometriske grundfigurer. Når butikken er”åben” måler den 120 x 84 cm. Butikken kan åbne og lukke – på samme måde som en rigtig butik. 1 stk. oplæsningsbog med historien: Godtfreds Dyrehandel – tal for former.

Bogen indeholder 24 illustrerede kapitler, i alt 54 sider, der skildrer miljøet i den hyggelige Smallegade, hvor Mustafa har sin kiosk og hvor Slikmutter har sin slikbutik. Den beskriver også hvorfor Godtfred blev dyrehandler, og hvordan han og hans kone Sonja får butikken fyldt op med 20 forskellige dyrearter. Dyr til butikken. De er laminerede og der er 20 dyregrupper – 210 dyr i alt, som er klar til at blive klippet ud. Der medfølger hæftemasse til at sætte dyrene fast på planchen med. I den medfølgende kuvert er der en oversigt med info om de 20 dyrearter beregnet til underviseren. Uden på kuverten er der en klippeanvisning.

Planche med Godtfred som står bag sin disk – Mål 23 x 42 cm. På planchen er der tegninger af forskellige ting, som kan købes i butikken udformeti geometriske grundfigurer fx kvadratiske spejle, rund lup etc. En Vejledning der indeholder forslag til hvordan materialet kan bruges, værkstedsaktiviteter, læringsmål, evalueringsforslag, forældrebrev, kopisider, børnenes eget mini leksikon og meget andet. Vejledning indeholder kopisider. USB stik med indtaling af alle kapitlerne i bogen om Godtfreds Dyrehandel, sange, rim og remser, værksteder klar til print, kopiark af tegninger, kopiark af alle dyrene m.m. USB materialerne er til print eller til digitalt brug.

Samlet pris: kr.2295,00 ex. Moms og forsendelse.

Scroll to top